Videoblogg ShakyLeggy

Idag kommer en efterlängtad videoblogg med ett lite tuffare benpass. Detta pass fokuserar på att öka din rörlighet och jobba i nya djupa vinklar. Jag stretchar aldrig utan lägger in rörlighetsträning i min vanlig styrketräning precis som de riktigt djupa knäböjen och utfallen med foten i bandet som jag visar i filmen.

Om du vill ha mer träning för lår och rumpa har jag filmat Cardiass och 500-passet i klippen nedan. Feedbacken efter dessa pass har varit enorm så jag rekommenderar er verkligen att köra dom om du inte provat än. Jag rekommenderar att alla ska köra minst ett benpass i veckan!


Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer