Vill du vara träningsmodell?

Jag planerar ett stort reportage om träning för gravida till Sveriges största föräldratidning och behöver er hjälp. Jag söker gravida tjejer som vill vara med i artikeln för att illustrera övningar och visa träningsmode. Om du eller någon kompis till dig passar i sammanhanget vill jag att ni skickar ett mail till Lovisa.sandstrom@me.com. Berätta om dig själv, vad du tränar när du är gravid och vilken graviditetsvecka du är i, från vecka 1 och framåt. Skicka gärna med en bild på dig själv.
Vi fotar reportaget i Stockholm i slutet av september under en heldag så du behöver vara tillgänglig med cirka en veckas varsel. Jag kommer att kontakta er som blir utvalda under nästa vecka så att ni kan förbereda er och kanske träffa mig i förväg.
Sprid gärna detta vidare är ni gulliga!


Att träna under graviditeten är bra på många sätt men vilka övningar är de bästa och vad ska man tänka på? Det visar vi i artikeln!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer