Vinn en resa till Kungsberget

Såhär lagom i sportlovstider tänkte jag ha en tävling för alla er som älskar att åka skidor! Nu kan en av mina läsare vinna ett resepaket till Kungsberget för sig och sin familj. Det enda du behöver göra är att svara på ett par enkla frågor och delta i tävlingen senast den 24 februari 2013. Hans och jag kommer att fira hans födelsedag tillsammans med vänner uppe i Kungsberget 23/3, kanske ses vi där?
Vinsten innehåller:
– Tur-och-returresa för två vuxna och två barn med Swebus på sträckan Stockholm-Uppsala-Kungsberget över en fredag, lördag eller söndag under perioden 4 mars – 7 april 2013.
– Liftkort, skidhyra och lunch för två vuxna och två barn
Gör såhär:
1. Svara på följande frågor:
– Hur lång tid tar det att åka med Swebus från Stockholm till Kungsberget?
– Hur många skidbackar finns det på Kungsberget?
2. Motivera varför just du och din familj borde få vinna en dag på Kungsberget
3. Skriv dina svar i kommentarsfältet och kom ihåg att ange din emailadress. Dina svar syns inte förrän tävlingen är slut.

Tävlingen görs i samarbete med Swebus (http://swebus.se) och Kungsberget (http://kungsberget.se). Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Anställda eller familjemedlemmar till Anställda på Swebus eller Kungsberget får inte delta i tävlingen. Tävlingsvinnaren utses av Lovisa Sandström samt representanter för Swebus. Beslutet kan inte överklagas.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer