Vinnare av träningskläder för gravida från Flåsa

Vad roligt att ni gravida träningsmammor uppskattade min tävling tillsammans med Flåsa!
Jag älskar Militärmammans kommentar:
Som jag har letat! Hemma tränar jag till och med i endast trosor för att få bort trycket mot nedre delen av magen. =/ Jag vill vinna byxorna! Lätt!!
Grattis Frida! Maila mig din hemadress så kommer ett par byxor på posten!
Till och med på söndag har mina läsare fortfarande 10% rabatt på alla Flåsas plagg i webshoppen. Ange Lofsan efter ditt eget namn i beställningen bara!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer