Yoga och löpskolning thaistyle

 Jag har precis kommit tillbaka till huset där vi bor efter vår middag uppe på Villa Mangosteen. Det är där alla våra resenärer bor. Alla tjejer tog taxi ner till Khao Lak för lite kvällshäng och shopping men jag hade lite administrativt jobb att göra så jag avstod denna kväll.
 
 Det här är vår första riktiga heldag med våra tjejer på plats och vi är mer än nöjda!
 
 Vi startade klockan 08 med en uppmjukande yoga vid poolen. Louise körde ett höftöppnarpass som en liten present till tjejerna efter många timmar på flygplan i takt med att solen steg över himlen. Efteråt åt vi frukost i restaurangen och åkte i bilar ner till White Sand Beach. Vi hade en fantastisk heldag med massa massage, lyxiga fruktdrinkar och god lunch.
 
 Klockan fyra åkte vi upp till den damm där vi löptränar den här veckan för det första löppasset. Eftersom det är en ny grupp där få känner varandra, även om jag som coach har rätt bra koll, så ägnade vi det första passet åt så kallad löpskolning med fokus på frånskjut, fotledsaktivering samt bål- och höftstabilitet. Jag har fått en väldigt bra bild av alla tjejer nu, det är lättare att jobba individualiserat ju noggrannare underlag jag har av varje person.
 
 Jag tycker att det är väldigt roligt att köra den här typen av pass, det är framförallt variationen och de tekniska utmaningarna som jag går igång på. Det var roligt att se dom som aldrig kört löpskolningsövningar in action och att en övning som känns omöjlig första gången faktiskt går helt okej sen.
 
 Imorgon bitti ska vi springa det första intervallpasset nere vid dammen, före frukost. Det ska bli kul för mig som coach att utmana tjejerna lite extra. Jag vet att flera är lite nervösa över att springa i grupp och dessutom göra det i värme men jag är övertygad om att alla efteråt känner sig lättade och inte tycker att det var så läskigt som man kan tro.
 
 


Hur kan en dag som startar så här bli något annat än perfekt?!

 


Vi har hela Villa Mangosteen för oss själva. Det är totalt 10 bungalows på resorten.


Hannah och jag lärde känna varandra för nästan fyra år sedan och hon har gått från att vara en PT-klient till att bli en väldigt kär vän. Jag är så glad över att hon vill hänga med på alla mina galna upptåg!

 White Sand Beach är som ni ser en riktig paradisstrand. Havet är ljummet och stranden fantastisk.
 


I skogen bakom parasollerna finns restauranger, massageställen och pedikyr. Allt med havsutsikt och fläktande vind från havet.


Sååå taggad för löpning!

 
 
 

 


Det här linnet kommer från den kollektion som jag har gjort tillsammans med Röhnisch. Alla kläder släpps 26/3, både online samt i butiker i Stockholm och Göteborg.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer