Adidas matchar med mamma eller pappa

Jag älskar sneakers och konsumerar och sliter dem i ett högt tempo. Barnen har många par att växla mellan så att jag kan matcha outfits och såklart med mina egna. Jag tycker att det är grymt snyggt med små miniskor av vuxenvariant typ Converse, Timberland och små boots. ALLT ska vara förminskat från vuxenstorlek!
Fatta vad kär jag blev när jag såg Adidas nya skor idag där gräbsen och jag kan matcha med likadana helt crazy skor. Jag väger mellan att favorisera de i denim och de vit/röd/blåa. Leopard är inte min grej men andra går igång på fläckigt.
Dessa skor kommer att finnas i butik (framförallt Concept Store, eventuellt på Götgatsbacken också) från årsskiftet. Det kommer garanterat få flytta hem ett stort och två par små par skor hem till oss.

 Vilken är er favorit? 

 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer