Alex & Vetekatten

Håll i er vad roligt det var att jobba idag! Det är häftigt att min PT-klientkrets just nu har en spridning från en maratonlöpare till en nyförlöst tjej med liten bebis och att jag däremellan tränar vanliga träningstjejer och mammor med lite äldre bebis. Gemensamt för alla är att de är eller siktar mot att vara i sitt livs form. Jag hjälper gärna till! 🙂
När jag jobbat klart hämtade jag upp Baxter hos Hans på Hötorget, gick upp till Odenplan för att hämta Sixten på förskolan och sedan ner till city igen för att fika tillsammans med Alex.
Jag har min lilla triangel där jag rör mig dagligen; City-Odenplan-Sabbatsberg. Där har jag hemmet, förskolan, gymmet/jobbet och Ica inom 1 km radie. Smidigt!
Vi fikade på Vetekatten på Kungsgatan, goda bullar och oförväntat fräsch Croque Monsieur.


Sixten överraskade rejält och satt fint på stolen hela tiden. Han fick först leka slut på batteriet på min (nya, vita!) iPhone och sedan titta på Alex appar. Sixten har lärt sig hur man sätter på kameran och hur man ska hålla mobilen som en äkta bloggare. 🙂 Han lyckades fyra av några riktigt grymma bilder.


Alex och jag diskuterade allt från deras pågående husbygge med allt som händer däromkring (herregud vad skönt det är att bo i lägenhet!) till New York och vad man kan förvänta sig av förskolepedagoger när det kommer till uppmärksamhet av de små.
Innan vi skiljdes åt stod vi ute och pratade en stund och Sixten somnade i vagnen, för tredje gången idag! Jag väckte honom i morse framme på förskolan, lite gnäll men snabbt glad, han sov en timme innan de väckte honom (jag har bett dem göra det) och så nu en stund på seneftermiddagen. Hmm. Hoppas att det är jetlag och inte sjukdom på G.
Ikväll blir det lasagne, som vanligt när Tom önskar middag. Gott! Tom hade lånat en bok om flygvapnet på biblioteket igår så han och Sixten tittar i den tillsammans och Tom berättar om de olika modellerna för Sixten. Sixten kontrar med att kunna peka ut flygplanen från helikoptrarna. Alla är vi bra på något.
Ikväll avslutar jag Liberotävlingen och drar en vinnare så passa på att anmäla dig om vill vinna.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer