Allting har sin tid

Idag fick jag ett riktigt uppvaknande med en påminnelse om att min lilla bebis Sixten inte är särskilt liten längre. Hans morfar var nyss här och nu är de två på väg till Arlanda för att flyga ner till Skåne. Lilla Sixten ensam med ryggsäck och kabinväska packad med pyjamas, tandborste och Briotåg. Vad hände med bebis-Sixten liksom?!
Måste komma ihåg att varje del av barnens uppväxt är värd att njuta över, allting har sin tid och sin charm liksom.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer