Ändrade planer

Det som skulle bli en grym Årehelg med tjejkompisar har bytts ut till en helg här hemma i stan. Jag börjar äntligen må bättre och orkar lite mer men att flyga eller stå på skidor känns avlägset. Jag har hostat sönder ett blodkärl i ögat, fräscht, och hör ingenting i mitt högra öra men jag orkar i alla fall upp ur sängen. Härligt!
 
 


Jag behöver lite mer färg den här vintern så rosa dunjacka är perfekt. Den finns till 50% rabatt här.


Stockholmsvintrar kräver inte de varmaste skorna utan de skor som håller tätt och ger bra fäste. Nya kängor idag från Merrell med grym rosa färg och Gore Tex.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer