Att utnyttja vardagen

Idag hämtade jag barnen sent (för att vara i vår familj, 16.45) efter en lång arbetsdag. Hans åkte till Malmö och vidare till Köpenhamn igår och kom hem nu sent ikväll så jag både lämnade och hämtade på förskolan, annars brukar vi dela dagen. Istället för att gå hem direkt så fortsatte vi förbi porten och promenerade ett par kvarter till med destination Mariatorget. Bara för att hösten är här och det blir mörkare tänker jag inte vika mig och bli hemmabekväm. Vi ska njuta av vardagen utomhus ända tills vi fryser. 🙂
Vi köpte varsin smoothie på mitt favvoställe SqueezedUp som vi drack på uteserveringen. Sedan lekte vi i den nu tomma drakfontänen mitt på Mariatorget tills Sixten råkade snubbla när han blev jagad av monsterBaxter. Sixten blev sur och ville gå hem. Haha, jag ser en 6-åring och 7-åring framför mig som surar. Snart är vi där. 🙂
Det var så himla mysigt att göra detta tillsammans. Jag ska verkligen anstränga mig till att hitta på små utflykter även efter förskolan framöver. I ett euforiögonblick råkade jag lova att vi ska hänga i lekparken; åka rutschkana, klättra och gunga imorgon efter förskolan. Not my favourite om jag säger så. Jag får stå mitt kast. 🙂

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer