Back to business

Nu är vi tillbaka i vardagen igen här hemma i Stockholm. När jag hade jobbat klart uppe på TV4 så tog vi en taxi hem och tog med killarna ut i solen. Vi tog en blåsig promenad över Södermalm och sedan bussen till city för att fixa några ärenden. Vi lyxade till det med tunnelbana hem, till Sixtens stora förtjusning.
Barnens morfar som varit på Gran Canaria en vecka kom och suktades med sin solbränna och hängde med mig och gräbsen en stund innan jag gick till jobbet. Jag har mitt eget företag men är officiellt “stationerad” på tjejgymmet Rosa Skrot. Jag älskar att driva mitt eget företag, med alla fördelar och det extra arbete det innebär. Jag älskar att kunna välja mina projekt och styra min egen tid. Jag är så glad och nöjd över att jag sa upp mig från Sats och startade eget!
Ikväll körde jag ett gruppträningspass med ett gäng tjejer. Vi kör mycket kroppsvikt, kettlebells, pilatesboll, hantlar, Jungle gym och liknande och växlar styrka och puls även om det i dag var mycket fokus på styrka och teknik. Det är så inspirerande pass för mig som tränare. Det är häftigt att följa utvecklingen som tjejerna går igenom och se allt självförtroende och den självkänsla som växer fram pass för pass. Mer sånt!
Imorgon ska jag tillbaka till skolan efter en hel veckas sportlov. Den här veckan vankas streetdance. Kul! Gräbsen ska till förskolan och Hans ut och resa. Ny vecka!


Söndagspromenad


Vi satte på ståbrädan på vår nya vagn Bugaboo Buffalo och så fick gräbsen turas om att stå. Poppis!


Sixten älskar att åka tunnelbana.


Dagens mamma

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer