Baxter åker tåg

Baxter var så gullig igår på tåget. Han är i en fas där han bossar rätt hårt med mig. Han pekar och jag ska svara. Eller så tar han tag i min haka och vrider huvudet så att jag tittar på det han vill. Baxter är en intensiv kille, ganska krävande och lite hetsig. Men ibland är han lugn, sitter eller står still en hel minut. Och då passar jag på att fånga honom med kameran.
Såna här filmklipp tycker jag är roliga att se på andras barn, kanske har jag läsare som också uppskattar det.


Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer