Bianchi Café & Cycles

Hans har länge pratat om den italienska cykelbutiken på Norrlandsgatan som även har en restaurangdel mitt bland cyklar och hjälmar. Det är sjukt barnvagnsovänligt så vi har inte kunnat gå dit tidigare men idag hade jag en lucka så vi kunde både äta italiensk buffé med grymt goda specialiteter, lyxigt att kunna äta sig mätt på parmaskinka till exempel och sedan ta en sväng på stan och köpa julklappar till Hans stora barn som kommer och firar jul hos oss imorgon.


Jag får många komplimanger för min Tierrajacka, skönt med stora fickor att värma händerna i när man slarvar med vantar… Jag använder skorna från Fitflop fast det inte är så kallt, de är beroendeframkallande sköna, helt otippat jämfört med allas nedtrampade Uggs. Kolla cykeln som hänger i fönstret, mitt där man äter, så himla ballt!
Vi fick så fint porslin i bröllopspresent som vi vill fylla på nu när vi ska ha min mamma, mina systrar och svågrar här på julafton. Det säljs bara på Cordon Bleu på Vasagatan så vi köpte fler tallrikar och djupa skålar. Det är flera som frågat vad vårt porslin heter och svaret är svåruttaliga Pillivuyt. Det är kul och annorlunda med fyrkantiga tallrikar!


Gårdagens middag på vårt porslin: Ugnslagad lax med romsås gjord på lättkesella och filmjölk tillsammans med risoni (pasta i risformat) och en tomat- och avokadosallad.
Ikväll har jag kört ett grymt crosstrainingpass (cirkelträning också kallat) på Sats Sickla, mer om det i ett annat inlägg. Nu ska jag äta min kesella och sen gå och sova, kanske före midnatt för en gångs skull?!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer