Bilder från i helgen

Jag har länsat duktiga fotografen och LCHF-bloggaren Åses blogg på bilder från i helgen. Vi är ju ett gäng bloggare med vitt skilda inriktningar som alla bloggar hos Allt för föräldrar, vissa av er kanske redan läser deras bloggar? Oavsett så får ni här se ansiktena på alla de som jag hängt med i helgen.


Här är jag och trevliga Katinka som skriver Farmorsbloggen och också har företaget Lifestone, där man kan beställa jättefina smycken och annat med barnets fot eller hand avtryckt. Natasha har jag redan hyllat. 🙂


Min blivande nästan granne Rose-Marie till vänster blev sjuk och fick åka hem i lördags. Det var tråkigt att du missade middagen, krya på dig! I mitten ser ni snygga Sofie som jag träffade för första gången i lördags. Jättefin och positiv tjej dom skrattar hela tiden. 🙂 Till höger står Ulrika som bloggar om trender inom barnshopping (inte som i att köpa barn då) och är ansvarig för Allt för föräldrars stora webshop.


Teresa är min nya homie. Hon fick följa med hem redan på första dejten. 🙂 Till höger är snygga Sofie igen.


Fatta att någon vann Teresas favvosäng från Tempur!

På kvällen åt alla bloggare och några från AFF-kontoret god middag tillsammans på Vasastansrestaurangen Buco Nero. Vi drack skumpa, fick fin mat och hade jättetrevligt! Jag hade Baxter lite krasslig hemma och tackade för mig kring midnatt. På natten fick jag själv ont i magen men blev aldrig så dålig som gräbsen var som tur är. Jag kände ändå inte för att stå i montern och smitta så jag missade tyvärr sista mässdagen 🙁


HelsingborgsÅse, Vimmelmamman Lotta Gray, Fru Sofie och Evelina, sjukt snygga mammor!


Natasha och Lotta, trevligast i stan!


Mitt glada bordssällskap Åse och Sofie.


AFF:s marknadschef Lena och min IT-guru Sang som ordnar allt jag ber om. Som har med bloggen att göra alltså.


Sofie, Åse och jag!


Mittemot oss satt Teresa, AFF:s VD Peter och Evelina.


Teresa och jag halsade skumpa. Eller inte. Eller gjorde vi det? 

Jag är så glad över att vara en av Allt för föräldrars Toppbloggare. Vi är ett jättehärligt gäng och alla är så glada och positiva. I like!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer