Bitarna faller på plats inför semestern

Häromdagen fick jag ett mail från Ving med nedräkning för antalet dagar till vår semester till Turkiet och Side, värsta kicken att kolla på nyinspelade filmen från hotellet. Vi ska bo på det helt nya Sunwing Resort & Spa Side East Beach, det verkar helt perfekt för oss som reser med tre barn; Tom 9 år, Sixten 3 år och Baxter 1,5 år. Det finns något för alla och barnen är verkligen i fokus även om vi vuxna såklart också vill kunna njuta av semestern.
 


 
Vi alla fem längtar sjuhukt mycket till både sol, bad, vattenrutschkanor, hotellet, lekland, stranden och havet. Allra mest längtar nog Sixten och Baxter till flygplanet. Det är bara fyra timmar flygtid till Side och relativt kort transfer. Perfekt för oss som reser med mindre barn. Jag tänkte göra en beställning med produkter som väntar i flygstolen på oss; parfymer, lite smått och gott till barnen och någon flytleksak också. Sen köper vi nog varsitt litet flygplan på flygplatsen till gräbsen att leka med under resan.
 
 

 
 
Jag läste på Sunwingbloggen från Side att det finns möjlighet till att lämna små barn i leklandet en stund på morgnarna för att gå till gymmet och träna. Fantastiskt, det har jag aldrig stött på tidigare. När vi var på Kreta förra sommaren så turades vi om att träna varannan morgon men nu kan Hans och jag få 45 minuter tillsammans på morgonen medan barnen får leka i leklandet och ha roligt. Förra året var jag lite nojig med att vara ensam i poolen med båda barnen, till exempel när Hans tränade men nu är nog Sixten tryggare med simpuffarna och Baxter kan flyta själv med puffar. Han flöt mest i en badstol när han var bebis förra sommaren. Nu är ju dessutom Tom med och då brukar Sixten tuffa till sig lite och bli mer självständig så det känns lättare med ett barn att vaka extra mycket över.
 
 

Idag kom de små gräbsens nya resväskor från Skip Hop; Zoo Bagage som jag tidigare bloggat om. Baxter är heltaggad och går runt med sin väska härhemma och packar bilar och kläder. Världens gulligaste. Solkrämer har vi fått från Vichy, olika krämer för barn och vuxna men jag saknar fortfarande en UV-dräkt eller två till gräbsen. Jag har kollat på Zunblock, de är väldigt snygga och med faktor 50. Någon som har erfarenhet av dem?
 
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer