Blandade bilder från dagen


Frukost är najs tycker både Sixten och jag. Jag kan äta frukost dygnet runt. Lätt min favoritmåltid.


Trots dimma, kraftig vind och snöblandat regn så är utsikten över Åreskön helt okej…


Belöningen för att ha kämpat i barnbacken massa timmar blev tre timmar på tu man hand.


Och som vanligt hamnar vi i fikaträsket efter några åk. Skönaste atmosfären mitt i backen står Kastrullen för. Idag: vaniljmunk och varm choklad med vispgrädde. Man åker aldrig så bra efteråt som med varm choklad i magen.


Afterski på Dippan inne i Åre var poppis. I 5 minuter. Jag gillar Wallmans shower men det är inte så mycket Sean Banan som gräbsen skulle vilja.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer