Bloggtips – Årets guldhjärta

Jag fick den stora äran att gå hela vägen till finalen i Årets Guldhjärta“Guldhjärtat delas varje år ut för behjärtansvärda insatser under året. Då till individer och företag som arbetar med hjärtat. Allt för att ge medmänniskor en bättre hälsa och en fungerande kropp. Någon med ett Guldhjärta.”
Jag är så glad och stolt över att så många människor uppskattar det arbete jag lägger ned på min blogg och arbete som tränare. Jag vann inte utmärkelsen men bara att få vara med i det gäng som alla nämns i sammanhanget är superhäftigt. Stort tack för det!
Jag är dessutom extra glad över att vinnaren i den kategori jag var nominerad till, Årets hemsida/blogg, är min personliga favorit nämligen TRÄNINGSLÄRA. Hos de hämtar jag fakta, kunskap och reflektioner som alla är vetenskapligt grundade och tydligt förklarade kring träning, hälsa och kost. Ett måste för den som vill lära sig saker om kroppen som inte bara är påstående och tyckanden utan också vetenskapligt förankrade!
Grattis Jacob och Nicklas till utmärkelsen – det förtjänar ni verkligen!
 
 

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer