Bra start på dagen

I morse bestämde jag mig för att trotsa Stockholmssnöstormen och starta dagen med ett löppass från Röhnisch Running School. Jag modifierade lite; först 15 min uppvärmning med jogging, sen 15 min med 30 sekunder sprint, 30 sekunder jogging och 30 sekunder snabb gång, avslutningsvis 15 min jogging. Jag tränar sällan före frukost men detta kändes helt okej att köra på tom mage. Högre intensitet än så har jag svårt att ligga på utan att fylla på med mat innan träningen.
Efter passet satt det extra bra med gröt, smörgås och ägg och en varm dusch. Redo att kicka igång en lång dag på skolan!


Skidvantar och tjockmössan på huvudet och ändå kall motvind med snö rakt på fejjan. Ge mig vår!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer