Bugaboo Donkey All black

Vi har en Bugaboo Donkey som syskonvagn till Sixten och Baxter. Den går att ändra så att man kan skjuta ihop chassit och göra om vagnen till en singelvariant, smart särskilt om man bara ena barnet är på förskola och bebisen är hemma. Vår vagn har ett silverchassi och så har vi satt på ett svart chassiskydd för att skydda mot repor men jag fick precis veta att nu släpps Bugaboo Donkey All Black där hela chassit och alla delar tillsammans med tyger är mattsvart. Galet snyggt!


Den ny versionen av Bugaboo Donkey börjar att säljas i april, mono med en sittdel kostar 13000, duo med två sittdelar och en liggdel 16000 och twin med två av varje 17600.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer