Dagens träning

Vi bytte ut Årstaviken mot Hellas idag. Jag varvade jogging och snabb gång.
Tid: 115 min
Sträcka: 15 km (5km till Hellas, 5kmrundan, 5km till Sjöstaden)
Kändes spännande och kul att jogga med vagnen även fast det är sjukt jobbigt. Jag gick i alla uppförsbackar!
Solen sken men det var frost i gräset första timmen. Jättemysig höstdag!
Efter en dusch har jag precis ätit min traditionella kesella med müslilunch. Jag väntar på att Sixten ska vakna så han kan käka lite. Sedan ska vi uträtta viktiga ärenden!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer