Dagens träning

Sixten och Hugo fick sovmorgon idag, Elin och jag hade nämligen en spinningdejt med Yvette 0645 i morse. Jag åt min gröt med tända ljus och läste DN innan överdragskläderna drogs på och jag hoppade upp på cykeln till SATS.
Även om jag är så trött att jag vill begå självmord när jag ligger i sängen så är det så skönt efteråt!
Sixten hade ätit 160ml utpumpat, allt vi hade i frysen så nu får jag ägna helgen åt att fylla på förrådet annars funkar det inte med träningen nästa vecka.
Idag ska vi bara vara härhemma och skrota. Klockan 17 ska jag ta mig bort till Nacka Strand för att köra lite styrketräning om Sixten sover. Annars väntar jag till 18 när mammas Pilates är klar för ikväll ska vi äta middag med moster Elin, Simon och mormor Annika i Jarlaberg. Lite idol, cocacola zero och popcorn på det så är fredagen klar!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer