Dagens träning

Idag orkade jag jogga hela vägen till Hellas! Det är två backar vid Sicklasjön som är trixiga med vagnen så där går jag. Väl framme i Hellas mötte jag mamma. Vi gick sedan ett varv runt femman. Jag hoppas ni fattar att jag orkade jogga hem också!
33 min jogg 60 min promenad 33 min jogg
Sträcka: 14,8 km
Jag lämnade Sigge på balkongen för en snabbdusch och lite smink på nosen. Som tur är fortsatte han sova så hela bytet tog 20 min! Värsta Stålmannen!
Nu ska vi äta lunch med Yvette, Anna och Lucas i Sickla. Sedan blir det nog lite shopping för mig!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer