Dagens träning

Idag lämnade vi lägenheten lite tidigare än vad vi brukar inför SatsBabyn. Eftersom jag vill höja intensiteten på passet valde jag att ta ett joggingpass innan.
Tid: 40 min. Längst hittills!
Konditionsdelen på SatsBaby är cirka 30 min. Sedan följer en kortare styrkedel på 12 min. Styrkedelen är alldeles för kort och hattig för min smak så den räknas inte.
Hade med mig lunchlåda till gymmet och när den var uppäten gick Sixten och jag en runda på Kvantum för att fylla på kylen.
Nu vilar vi en timme hemma i sängen. Mysigt!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer