Dagens Träning

Inspirerad av alla helgens tävlingar jackade jag upp min promenad idag. Jag hottade upp den med min pulsklocka. I och med att dagarna efter förlossningen går (13 dagar sedan idag) börjar också blodvolymen gå tillbaka till den normala, så även lungkapaciteten. Detta gör att pulsklockan blir lite mer rättvisande än under graviditeten.

Min pulsklocka

Min pulsklocka


Runda: Sicklasjön runt + extrarunda i Sjöstaden
Sträcka: 6 kilometer
Tid: 60 minuter
Snittpuls: 152
Maxpuls: 172
Kaloriförbrukning: 569 kalorier
Kaloriförbrukningen får man ta med en nypa salt men det är skönt att hänga upp träningen på en mätare att den gör nytta trots att det inte är i närheten av min normla kapacitet.

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer