Det närmar sig

Tågresan har gått så himla bra. Världens finaste gräbs som är så tålmodiga och toleranta mot varandra. Bästa kompisar för alltid!
Eller nä, men med varsin iPad eller iPhone så blir det i alla fall lite lugnare i familjen.


Vi skulle ha varit fyra familjer som ska bo tillsammans i Åre men tyvärr blir vi bara tre. Det känns så himla tråkigt med bortfall men så blir det ibland. Vi ska bo på ett litet hotell/pensionat, själva bara vi tre sällskap, mitt i Åre. Vi kan enkelt gå några meter till liften, till Holiday Club för att bada eller till Ica. Perfekt när vi alla kommer med tåg och har småbarn med oss. Vi är alltid måna om att göra det så smidigt som möjligt för oss när vi reser med gräbsen. Det finns så många risky moment som det är med småbarn så kan vi förebygga och göra det enkelt för oss när vi reser så gör vi det. Det är därför vi så gärna vill åka till Sunwing Resort East Beach i Side i sommar.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer