Det okomplicerade livet

Dagarna går, mer eller mindre smärtfritt och vi börjar komma in i bra rutiner här i Turkiet. Vi har kört två dagar med poolhäng på förmiddagen och på eftermiddagen efter lunch på balkongen har vi promenerat de cirka 500 metrarna ner till den fina långgrunda stranden. Sanden är jättehet så man får springa från restaurangens servering ner till vattenbrynet. Sixten och Baxter tycker bäst om att vara vid havet medan Tom gillar poolen och vattenrutschkanorna mest. Jag gillar att ligga på en solstol med en bok eller gräva med fötterna i sanden sittandes i vattenbrynet.
Träningen går sjukt bra och i eftermiddags avverkade jag det fjärde passet sedan vi kom hit, ett styrkepass med relativt få repetitioner, 6-10 per övning och hela tiden två övningar växelvis.
Nu ska vi strax ta en taxi in till Side Centrum och äta middag där.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer