Dubbelt upp med träning

När jag jobbar som mest och mina PT-kunder tränar som intensivast har jag svårt att få min energi att räcka till till min egen träning så nu när jag är ledig från mitt jobb som PT lägger jag mycket fokus på min egen träning. Igår var jag med på ett Crosstrainingpass här på hotellet, samma typ av pass som Sats i Sverige kör, imorse tränade Hans och jag intervaller på löpbandet och styrka och ikväll blir det Crosstraining igen. Semester ger massor av energi till träning och träning ger massor av energi till mig själv. 🙂
Men nu ska vi promenera ner till havet och hoppa i vågorna hela familjen. My love.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer