En eftermiddag i Göteborg

Tack för Göteborgstipsen, vi gick förbi Universeum och kollade, kanske något för morgondagen om det regnar. Jag såg en barnvagnsparkering, betyder det att man inte får ha med vagn in?
Vi passar på att köpa färska räkor när vi är på västkusten. De bygger om Saluhallen men några ställen har öppet så 600 gram räkor och aioli blir det snart här på hotellet. Efter Saluhallen promenerade vi Avenyn bort mot Liseberg. På vägen ligger ett jättefint kondis där vi fikade smörgås och glass. Sedan tittade vi på dinosaurierna utanför Universeum och lekte i båtparken. Det var väldigt uppskattat av barnen!
Men som sagt; nu räkor på Clarion Post!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer