En måndag i november

Här sitter jag i mörkret inne hos Baxter och väntar på att han ska somna. Strax ska jag gå ut och vänta utanför dörren. Det brukar fungera bättre än att sitta för nära för mig. Sixten somnade som en sten före åtta. 🙂
Om några timmar kommer Hans hem som varit i Köpenhamn. Jag har hamnat i ett läge där jag ofta inte vet ens vilket land han befinner sig i. Om han ens är utomlands. För två veckor sedan trodde jag att han var i Danmark men det visade sig att han var på sitt kontor i stan hela dagen. Lite mycket som snurrar i min skalle just nu som ni säkert förstår. 🙂
Förutom planeringsjobb med nästa veckas workshop tillsammans med Louise så har jag och gräbsen varit parkerade i soffan sen vi kom hem från skola och förskola. Vi är trötta idag!
Jag har inte kunnat träna på en vecka på grund av en förkylning men ikväll känner jag mig redo att känna på kroppen med ett litet styrkepass härhemma. Om exakt fyra veckor åker vi till Egypten och jag har satt upp ett litet träningsmål med att genomföra 20 träningspass fram till dess. Träna tre dagar på raken, vila en dag, träna två dagar, vila en kommer det nog bli. Jag tränar aldrig mer än två till tre dagar på raken.
Det kryper verkligen i kroppen och jag är så taggad på att få träna igen nu!


Soffhäng med en trött liten Baxter

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer