En ny medborgare

Men ååååh vilken söt liten bebis jag fick äran att träffa igår! Så pytteliten, 10 dagar gammal men jättemed i blicken och stark! Vackraste lilla Ebba! Mamma Lina är en av mina äldsta vänner, vi har gått genom vått och torrt tillsammans. Vi bodde på samma idrottsinternat i Nyköping på gymnasiet. Världens bästa tjejgäng och vi håller fortfarande kontakten allihopa trots att Anna bor i Dubai, Lina i Örebro och Karin gör karriär i reklambranschen. Jag har inte så många vänner från förr som har fått barn men nu börjar de komma i kapp. I Stockholm är det ovanligt att skaffa barn innan man är 30. 🙂
Tack Lina och Gustav för att vi fick komma och hälsa på den nya världsmedborgaren!
Jag trodde att Baxter skulle bli svartsjuk när jag höll i Ebba men han fattade nog inte så mycket. Han pekade på Ebba och frågade vad det var för ett litet knyte sedan åt han clementin. Sixten missade hela kalaset sovandes i vagnen.
Det var sååå värt att åka bil i fem timmar för att få se Lina och Gustavs dotter!
På vägen hem stannade vi på Dinners i Arboga och åt middag. McDonalds ligger intill men ALLT är bättre än McDonalds. Jag väljer alltid lax om det finns på menyn på restauranger; nyttiga fetter och gott medan Hans alltid väljer renskav. Sixten och Baxter fick pannkakor med glass som efterrätt. Är man på roadtrip så är man.


Sixten var vaken i båda riktningarna men Baxter sov en stund åt båda hållen. Däremellan lekte han för första gången med Sixtens iPad helt själv. Annars är det Sixten som väljer och bestämmer men nu körde Baxter deras favorit Sound Touch helt själv. Han börjar bli stor, 1 år om exakt en vecka.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer