Explosiva diagonala drag mot taket

[videofyme id=”433160″ width=”480″ height=”360″]

Gud vilka vårdagar vi har dag efter dag, jag blir helt hög!
Jag passade på att hämta gräbsen samtidigt som de skulle ut på gården vid 15-tiden så nu har vi ett par timmar tillsammans innan jag ska tillbaka till jobbet och köra cykelklass. Jag har ätit rester från middagen; sallad med halloumi och salami, och obligatoriska nötterna, denna gång valnötter.
Dagens filmklipp får bli en explosiv pulshöjare med betoning på överkropp. Du kan lika gärna köra med en hantel eller en kettlebell. Oavsett så ska knäna peka framåt hela tiden och överkroppen vara upprätt, sug in naveln. Redskapet ska gå nära kroppen upp mot taket och i toppläget ska du markera att du har balansen.

20120314-161016.jpg

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer