Född 2010

Det börjar närma sig sändning av den dokumentär som vi är med i. För nya läsare: SVT filmar 9 familjer under 15 år där alla familjer har ett barn fött 2010. Den första omgången som motsvarar barnens först år sänds i mars/april med start den 27/3. Tisdagar klockan 21 på SVT1.
Vi har fått se de fyra entimmeslånga avsnitten och godkänt allt material så jag vet vad som kommer att visas. Oavsett så är det jobbigt tycker jag att se sig själv på TV och höra sin egen röst. Jag verkar göra roliga uttal på vissa ord till exempel. Jaja, ingenting att haka upp sig på. Serien är jättefin tycker jag, ett långsamt tempo, inte alls som till exempel Familjen Annorlunda. Signaturlåten är vacker och de andra familjerna som är med och deras livsöden är intressanta.
Jag hoppas att ni också kommer tycka om serien!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer