Framme i Åre

Äntligen är vi på plats här i Åre/Björnen! Vi åt lunch i Järpen på vägen hit från Sundsvall och sedan packade vi upp allting och bäddade iordning allas sängar. Vi är galet nöjda med huset. Det är tre våningar med två badrum, bastu, vardagsrum och sånt men läget är helt fantastiskt, mitt i pisten. Det är stora glaspartier ut mot backen så att vi ser alla skidåkare utanför terrassen. Gräbsen och jag har åkt lite pulka här utanför nu ikväll men imorgon ska jag hyra små skidpaket åt barnen så får vi se om de vill åka. Jag började åka skidor tidigt, det vore kul om barnen också tycker om att åka eftersom Hans och jag älskar skidåkning i alla former. Hans tre stora barn tycker om att åka skidor och är riktigt duktiga så om det är generna så styr så… 🙂


Baxter har fått den nya vagnen Bugaboo Buffalo att köra uppe i Åre. Den är gjord för att klara av riktig terräng så Åre är en perfekt testmiljö. Ica i Åre under Stockholmssportlovsveckan var en utmaning i alla fall. 🙂


Vi fikade på Åre Bageri, det är vårt obligatoriska!


Och Sixten hittade en gigantisk tumme utanför bageriet.
Nu väntar gräbsen och jag på att Hans har bastat klart, sen ska vi äta korvstroganoff till middag. Riktig fjällmat för mig. Ikväll när gräbsen sover ska vi göra eld i brasan och titta på det andra avsnittet av Girls på SVT play. Så grym serie. Tittar ni också på den?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer