Fredagspizza på Vapiano

Efter vårt träningspass idag tog Hans och jag en sen lunch på Vapiano innan alla barn skulle hämtas. Det är ju ingen hemlighet att jag älskar deras pizzor, speciellt de med stark korv på. Idag hade de en specialare med carpaccio på. Den var grym!
Om det är någon gång man ska äta “onyttigt” så är det när kroppen kan ta hand om det som bäst, nämligen efter ett träningspass. Sen att vissa säger att det till och med kan vara bra att äta godis efter träningen för att påskynda återhämtningen vettefan men alla får ha sin ideologi.


Ikväll ska vi äta köttfärssås, det äter jag oftast utan pasta till om det är till middag. Bara köttfärsås och en hysterisk sallad med massa att tugga på, godare än pasta i min värld.
Vad äter ni till middag en fredagskväll som denna?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer