Fullt ös!

Idag är en sådan dag när alla projekt går i ett. Dagen kommer gå så fort!
Baxter och jag har precis lämnat Sixten på förskolan på Odenplan och nu är vi på Sats Stadion. På måndagar kör han och jag SatsBaby tillsammans med de andra mammorna och bebisar. När passet är klart har vi brått till Sats Odenplan där jag ska vicka för en kollega på hennes cykelpass. Baxter får vara på MiniSats så länge.
Har en timme sedan till Sixten ska hämtas då jag tänker gå hem, duscha, äta lunch och städa lite. I eftermiddag kommer nämligen vårt kamerateam från SVT som filmar oss till deras dokumentärserie. Den första omgången är färdigklippt så vi ska titta på och godkänna materialet i december. Jag tror att det börjar sändas i januari.
Har ni haft en bra helg? Jag hade ont i magen i går, kanske smittad av småkillarna men det blev bättre framåt eftermiddagen. Missade tyvärr sista dagen på mässan men jag fick höra att det var lika lyckat som de andra dagarna och att hon som vann Allt för föräldrars barnrum värt 52.000:- blev överlycklig!


Älskar killarnas nya mössor från Blingo!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer