Fystester till Gladiatorerna 2013

Nu när sista avsnittet av Gladiatorerna har sänts har jag fått tillåtelse att lägga upp en film från uttagningarna vi gjorde våren 2012. Alla som söker för att vara utmanare gör samma tester. Ett moment är chins/pullups. Man måste ha handflatan framåt. Jag lyckades sätta nytt personligt rekord. Förutom löpning så är chins något som jag har blivit väldigt bra på. Jag började träna på att göra chins när jag var 10 år, för 19 år sedan så det ligger rätt mycket träning bakom de här 27 stycken.
[videofyme id=”1099778″ width=”500″ height=”320″]

Relaterade inlägg:

Haul från Matsmart.se

Visste du att många livsmedel och andra produkter i våra affärer slängs trots att det inte är något fel på dem? Jag har testat Matsmart.se, en butik online där du kan köpa mat och andra produkter som har kort bäst föredatum eller som kanske är felmärkta. Men det är såklart inget fel på varorna! Skillnaden […]

Läs mer

Film: Så skapar du konkreta mål av dina träningsdrömmar

Läs mer

Annika o Lofsans löpskola avsnitt 2

Ny onsdag innebär ett nytt avsnitt av hälsoprofilen Annika Sjöös och min löpskola. Idag pratar vi om bålstabilitet. In och prenumerera på min youtubekanal för att ta del av alla mina filmer!

Läs mer