Gårdagens träning Update

Dagens första träningspass: Powerwalk runt Årstaviken, vänstervarvet.
Sträcka: 11 km
Tid: 110 min
Genomsnittspuls: 151
Maxpuls: 173
Kaloriförbrukning: 1035 kalorier
Dagens andra pass: Styrketräning överkropp på SATS Sickla. Stabila övningar som inte ställer för stora krav på stabiliteten i magen då magmusklerna inte dragit ihop sig sedan förlossningen.
Övningar:
Rodd i smithmaskin: stången, stång+10 kg, stång+20kg, stång+20kg
Biepscurl i cable med stång: 12,5kg*3 set
Tricepspress i cable med stång: 15kg*3set
Sned bröstpress med hantlar: 11kg*3set
Stående axelpress med hantlar: 6kg*3set
Ryggliggande bicepscurl i cable med stång 90grader: 12,5kg*3set
Magliggande rotationer bakom ryggen med hantel: 2kg*3set
Ryggresningar: kroppsvikt*3set
Kände mig stark i överkroppen, även om träningsvärken i benen känns förjävlig!

Relaterade inlägg:

Videoblogg med Walking Bad från Blogger Boot Camp

Jag har lovat att filma alla övningar från det pass som jag körde på Blogger Boot Camp i lördags. Detta blir en liten microvariant i filmform på 5,5 minut (som man måste se för att förstå upplägget så kolla på filmen innan ni ställer frågor) och så specificerar jag passupplägget i text också. Det var över […]

Läs mer

Videoblogg från dagens backlöpning

Läs mer

Videoblogg: hemmaträning för rygg och axlar med pulshöjare

I dag bjuder jag på en av tre delar av mitt hemmaträningspass igår kväll. Jag är så tacksam att jag har grejer hemma att kunna plocka fram när träningsinspirationen kommer men möjligheten att gå till gymmet inte finns. Hemmaträning FTW! Föresten har jag en ny utmaning. Hopprep!

Läs mer