GIH-playdate

Idag har vi haft en stor playdate tillsammans med sex av de tjejer jag läste Lärarprogrammet på GIH med. Vi alla sju mammor har barn i olika ålder; med Igor snart 4 som äldst, Elvira 3,5, Vilhelm 2, Sixten 2, Fred snart 2, Bruno (glömde ju först! Alldeles för många att hålla reda på! snart 2), Sally 15 månader, Baxter 8 månader, Julia 2 månader och Ophelia 4 veckor. Fred har en lillebror i mamma Ingrids mage så man kan säga 11 barn på samma kalas!
Cissi hade dukat upp till sommarkalas och vi som inte ammar frossade i jordgubbar och vattenmelon. Barnen åt kex, frukt och en och annan glasspinne till Sixtens förtjusning.
Jag fick hålla Helenas lilla (4 kg) Ophelia, mysigt! 🙂
Cissi och hennes familj bor i Bagarmossen med värsta gården full med leksaker, fordon och klättergrejer. Vi är lite svältfödda på bra lekplatser så både Sixten och jag var mycket nöjda!
Det känns som att jag bara bombar er med inlägg om hur fantastiska dagar vi har hela tiden, men det är sanningen! Vi har så himla bra vänner som är positiva och glada och det smittar alltid. Tack fina vänner för att ni är ni!


Dagens Sixten i Ralph Lauren piké med Hilfigershorts. Keps från Zara och sandaler från GAP.


Orbit funkar att packa småbarnsförälderpackning på. Mycket behövs under en dag.


En sån här skulle man ha. Och en gård.


Omtänksamma Igor med snygga naglar (som dock behövs målas om påpekade han noggrant så att jag inte skulle tro att de alltid var lite flagade), Marie och Baxter. Kolla Maries snygga armar!


Från vänster: Ingrid, magen, Fred, nyblivna mamman Helena (sjukt het med en 4 veckor gammal Ophelia!), Sally som lätt hänger på de dubbelt så gamla grabbarna och Jenny.


Sally snodde Igors solhatt och smaskade melon. Ser ni hur bra hon matchar kylväskan?


Sally, Sickan och Ville smaskar jordgubbar.
Jag hade med Orbit i bilen för första gången och jag är sjukt imponerad!


Förstår ni hur liten den blir i ihopfällt läge?!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer