Glad midsommar!

Jag fick sovmorgon till 10 idag och sedan skjuts på vägen mot Saltis. Hans och gräbsen släppte av mig i Fisksätra och åkte vidare utåt medan jag sprang 6 kilometer till Skogsö hos Henric och Agnes där vi startar vårt midsommarfirande med bad från bryggan. Senare i eftermiddag åker vi allihopa hem till oss och så ska vi grilla röding på terrassen.
Har ni tränat på midsommarafton?


Midsommarlöpning; nya Asics Nimbus 15, kompressionsstrumpor från Gococo och den officiella Tjejmilen-tröjan.


Agnes ska simma Vansbrosimmet och Sixten tränar också på att simma.


Jag fick springa idag och Hans får simma.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer