Good morning London!

Efter en helkväll på ett hotell några kvarter bort tillsammans med Hans och hans kunder på ett event sov jag riktigt gott i natt. Det serverades en buffé till middag men jag hade svårt att äta så vi beställde roomservice när vi kom till hotellet istället och åt pizza och kollade på Homeland mitt i natten. Jättemysigt!
 
 Jag har tagit det lite lugnt nu på morgonen och efter en lång frukost tänkte jag ta en promenad ut på stan innan ett möte. Det är en helt fantastisk vårdag här i London, I like!
 


Jag var på Abercrombie igår kväll och köpte några nya blusar. Jeansen och bootsen köpte jag på Gstar härintill. Nu mot Regent Street!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer