Halv åtta hos mig

Förrätt:
Skaldjurssoppa med parmesan- och pinjenötschips
Varmrätt:
Överbakad lax med ljummen spenat- och ostsallad
Dessert:
Kanderade nötter med bärkompott, vaniljglass och turkisk yoghurt


Succé! Nu får vi se hur motståndet matchar. Imorgon är det Jonny och Sofia som står för menyn. Mycket spännande. Jag fick agera sommelier, kanske den sämsta någonsin som varken dricker eller är intresserad av vin. Men våra gäster fick sig ett gott skratt när jag presenterade kvällens dryck.
Efter avdukning spelade vi en omgång När och fjärran, ett helt nytt spel för mig. Vi körde lagindelning efter partner, tur för mig att vara i Hans lag. Jag har aldrig träffat någon så allmänbildad. Jag är duktig på idrottsfrågor och en del Europafrågor men flaggkunskap, gamla skådespelare och historia är inte min grej. Hans är utbildad historialärare (och svenska) fast han jobbar inte med det längre men gamla takter sitter i. Precis som mina märkliga idrottskunskaper.
Dags att sova, imorgon väntar en ny dag med ett besök på Holiday Club för att bada. När Sofia och jag kommer med våra fyrlingar vänder sig folk. Fyra barn med knappt ett år mellan yngsta och äldsta väcker uppmärksamhet oavsett om vi gör utflykter i Stockholm eller Åre.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer