Heldag på Bugaboos huvudkontor

Pjuuh, nu ligger jag nerbäddad i min hotellsäng efter en varm dusch. Tänkte sammanfatta dagen, den känns så himla lång!
Johanna, från Bugaboos PRbyrå, Linn, Malin och jag möttes på Arlanda tidigt imorse. Flighten till Amsterdam tog ca 2 två timmar, egentligen borde jag ha blundat en stund men Linn och jag hade så mycket att prata om så det blev inte så. Istället åt vi flygplansfrulle och delade graviditets-och förlossningserfarenheter då Linn hade problem med föreliggande moderkaka precis som jag. Hennes dotter föddes i vecka 28 sedan tror jag, vattnet gick i vecka 20!
På plats på flygplatsen mötte vi Lisbeth från Köpenhamn och Marie från Norge och så åkte vi taxi till Bugaboos huvudkontor.


Bloggare som vi alla är fotade vi massor av vagnar från gamla kollektioner och nya produkter i deras showroom. Mycket ögongodis om man gillar design, funktion och vagnar!


Efter lunchen hade vi några timmar då vi fick lyssna på några nyckelpersoner inom företaget prata om global managing, design, accessoarer och interaktiv kommunikation. Vi fick se en demo av Bugaboo Bee+, Cameleon och Donkey. De andra mammorna hade inte sett Donkeyn IRL och jag hoppas att de tyckte om den. Vi alla fem blev helt förälskade i Bee+ med Missonisuffletten. Jag har tittat på den en gång på Barnbutiken men inte med den helsvarta ramen. Med Missonimönstret är den som en godisbit man vill äta upp! Den skulle komplettera min vagnpark med Bugaboo Donkey och Orbit G2 så himla bra.


Jag har så himla mycket jag vill skriva om, vår middag ikväll, massa bilder och så men jag behöver sova några timmar (typ 9 siktar jag på) innan hotellfrukosten. Jag har lovat några stycken att snoka reda på vilka nyheter Bugaboo släpper i år, mission completed men mer om det imorgon tror jag!

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer