Hotell Tylösand

Vi är hemma efter en liten roadtrip till Halmstad och Hotell Tylösand. Hans har varit i väg på några möten dessa två dagar men jag passade på att boka in en ansiktsbehandling, sova en timme mitt på dagen och läsa träningstidningar så det gick ingen nöd på mig. 🙂 Jag hängde mest uppe i den tysta avdelningen inne på spa:t och invigde nya bikiniöverdel från Victorias secret som jag köpte i London.
Vi åt en fin fredagsmiddag på Pio som ligger mitt inne i Halmstad. Bra mat och grymma efterrätter. Tack Sara för tips, boka bord när ni är i Halmstad nästa gång och läs på om Halmstadspärlor i Saras blogg! Hemresan gick genom kraftigt snöfall hela vägen upp till Stockholm och en bil låg i diket i höjd med Jönköping.
Nu har vi en lördagskväll tillsammans hela familjen och imorgon bitti får ni titta på TV4 och Nyhetsmorgon. 09.30 startar TV4:s PT-skola där jag och Jessica Almenäs visar ryggövningar, ger kosttips och pratar träningsplanering.
Jag väger 4 kilo mer nu än vad jag vägde som minst (50 kilo) efter att jag tränat mig i form efter graviditeten med Baxter. Jag trodde att jag skulle vara nöjd med 50 kilo men såg att rumpan tappade formen och jag kände mig allmänt sliten. Sedan hade jag 52 kilo som någon mental lagomvikt (det vägde jag när vi spelade in Gladiatorerna) men nu när jag väger 54 kilo känner jag mig mycket mer tillfreds med min kropp. Jag vet inte hur mycket fett eller muskler jag lagt på mig eller vilken fettprocent jag ligger på just nu, jag vet bara att det känns bra i kroppen OCH knoppen. Det är verkligen i huvudet som “nöjdhet” sitter. Jag tror att oavsett vilken vikt man når så finns det något nytt att hänga upp sig på och vara missnöjd med. Det är först när hjärnan och kroppen stämmer överens och man når någon form av balans som man blir nöjd. Jag tror jag är där nu. Känner ni igen det?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer