Hur knyter man löparskor?

Jag fortsätter min invänjningsperiod i mina Merrell Barefoot Lithe Glove. Idag körde jag 10 min jogging och 10 min intervaller 40 sek*10 från 15km/h upp till 19km/h. Förra passet fick jag världens träningsvärk i mage och vader efteråt, vi får se hur det känns imorgon.
Många som upplever att löparskor glappar i hälen eller att skon går sönder på insidan av hälkappan bör prova att använda det yttre hålet på skon. Trä igenom hålet bredvid direkt, korsa över foten och trä sedan igenom snöret mellan de två täta hålen. Då självspänner snöret sig själv när man drar åt. För mig blir det en stor skillnad!


Resten av dagen förutom PT-kunder och förskolehämtning/lämning innebär en fika med en vän och ett jobbmöte nere på Hötorget. Är lite trött i ögat även efter träningen men ska försöka gå och lägga mig före 23 ikväll. Jag har svårt att hinna somna före midnatt och det blir för lite sömn när jag går upp och fixar grejer till barnen under natten.
När går ni och lägger?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer