Inspohelg i Karlstad

Denna helg tillbringar jag tillsammans med 65 tjejer i Karlstad. Tillsammans med Alla kan träna anordnar jag en inspirationshelg på gymmet KMTI för våra bloggläsare. Det väntar 2 löppass, 2 uthållighetsstyrkepass och 2 föreläsningar under dessa 2 dagar, intensivt! Vi bor hemma hos Ida i Forshaga i hennes stora hus på 300 kvadrat.
 
 Bilresan hit igår var sjukt rolig. En fullpackad bil och övertrötta tjejer med låg humor!
 
 Efter en jättefin frukost hemma i Idas mysiga kök så är vi nu på väg till Karlstad. Innan alla pass och föreläsningar drar i gång hoppas jag kunna köra lite marklyft på KMTI.
 


Det var mer regn än snö i Stockholm så Crocsgummistövlar kändes som lämpliga skodon igår. Inviger nya skidstrumpor från Gococo idag och matchar med rosa shapetights från Röhnisch.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer