Julklappar från 1177 och Låba

20111220-170403.jpg

Vi fick några julklappar på posten idag, riktiga familjeklappar!
Gräbsen fick tre böcker om
Låba från bokförlaget Fill and Tell.

Berättelserna om Låba är färgglada, livfulla och interaktiva. Här och var kryddas historierna med ljudillustrationer och musikaliska inslag. Böckerna riktar sig till barn i åldrarna 2-5 år, men det är vår förhoppning att även charma alla högläsande vuxna, som kommer att läsa samma saga om och om igen. Idag finns det tre berättelser om Låba, men håll utkik – snart kommer det fler!

Sjukvårdsupplysningen skickade en snygg sjukvårdslåda och vill samtidigt uppmärksamma att nästan alla landsting och regioner i Sverige har i dag en sjukvårdsrådgivning som du kan nå via telefon. Många av dem kan du nå dygnet runt via det nationella kortnumret 1177.

20111220-170352.jpg

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer