Kick i baken

Idag är Baxter och jag hemma eftersom han fick feber i natt. Jag fick sån där rensa och ordna-inspiration passande nog så medan Baxter hänger i soffan så har jag sorterat ur barnens garderob och fotat allting som jag ska sälja. En stor kasse med kläder åkte till Myrorna redan i morse och snart kommer alla mina favoritplagg flytta till en annan familj. Om man som jag har ett stort barnklädsintresse så är det väldigt gynnsamt både för garderoben och klädkontot att då och då sortera ut och sälja de plagg som är i fint skick. Jag köper hellre kläder som är lite dyrare men av bra kvalitet så att de håller för tvättar och fortfarande ser fina ut. Då blir kläderna billigare i slutändan. 🙂
En annan pepp jag har idag är kvällens thaiboxning på Rosa Skrot. Jag längtar efter att få slå och sparkas lite grann. Bra för aggressioner och frustration!


Den här overallen är nog på min topp-5 bland barnens alla kläder hittills. Nu är den för liten för Baxter och flyttar vidare.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer