Klär ni upp barnen inför fotografering?

Idag hade Sixtens förskola årets fotografering. De tog en gruppbild och individuella porträtt. Sixten hade sin rosa piké från Ralph Lauren och mörka Levi’s. Jag tänkte att han skulle ha en blårutig Ralph Lauren skjorta först men småmönstrigt kan bli plottrigt på bild så det blev starkt rosa istället.
Flera barn hade tröjor och klänningar från Ralph Lauren medan andra hade mjukiskläder. Sixten hade kläder som han har annars också men var (i alla fall när Hans lämnade honom en timme tidigare) lite fixad i håret.
Gör ni i ordning barnen lite extra när det är dags för fotografering i skolan eller förskolan?
Jag beställde mms på porträttbilden så inom ett par dagar får jag bilden för påseende till mobilen. Vi kommer att beställa hela paketet nu när det är den första fotograferingen. Gruppbilden kommer bli ett fint minne när vi har flyttat. Då kan Sixten peka på sina kompisar och berätta.
En av pedagogerna frågade om flytten idag då de hade sett en lista på kön och reagerat på att Baxter var borttagen. Jag har inte sagt upp Sixtens plats än men måste göra det nu. Det spelar ingen rolll egentligen för det är tre månaders uppsägningstid så vi får betala flera månader oavsett.
Vi bestämde att jag ska komma med barnen och hälsa på flera gånger i november och december. Det är verkligen världens bästa förskola. Idag hade de grillat korv på gården till mellis och Sixten som inte äter ketchup hemma var röd runt munnen. 😉

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer