Lammfärsrullar med halloumi

Kvällens middag blev dessa rullar Hans tillagade. Det känns som ett perfekt mål på sommaren och kan ersätta den lite uttjatade tacosen.


Vidare så har min tisdag, förutom jobb med PT-kunder, innehållit ett besök på matfestivalen i city. Hans och jag åt både små miniplättar med nutella och galletter med chèvre och mozzarella. Jag älskar både crêpes och galletter av olika slag.


Imorgon är jag ledig från jobbet hela dagen och vi ska åka till Siggesta Gård hela familjen.
Vad ska ni göra på nationaldagen?

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer