Långpass runt Stockholm

Idag ska jag för första gången springa efter min långa förkylning. Det kommer att bli att väldigt långsamt och långt pass. Jag har mätt ut 30 kilometer men jag är inte främmande för att korta av om luftvägarna inte känns helt 100. Håll tummarna för mig i 3,5 timme framåt!
 


Smörgås och ägg till frukost innan. Suunto Ambit S2 runt handleden för att mäta sträcka och puls. Och reflexvästen på, även om det redan vid 0730 börjar ljusna här i stan.

Relaterade inlägg:

Hur går jag ner i vikt?

Hur funkar det att använda träning som ett verktyg för att gå ner i vikt? Kan man gå ner i vikt av träning? Träning framställs ofta som ett effektivt sätt att gå ner i vikt, för vissa funkar det, men om man upplever att det inte funkar så finns det ofta rimliga orsaker, framförallt kopplat […]

Läs mer

Sommar med Nextory i mobilen

I samarbete med Nextory. Nu är sommaren äntligen officiellt här! Barnen har slutat skolan, jag har haft mina sista uppdrag och nu styr vi kosan mot USA! Och sedan väntar lata dagar i Stockholms skärgård, bröllop i Skåne, mm. Det kommer bli grymt! Jag kommer som vanligt att passa på att läsa och lyssna på […]

Läs mer

Nystart med boktips

I samarbete med Nextory. Nu är jag hemma i Sverige och vardagen igen efter alla ledigheter, och jag har lovat mig själv att fortsätta 2018 lika bra som jag slutade 2017, dvs med att vara bra på att hitta balans, lugn och tid för mig själv. Jag kommer fortsätta att sitta i förarsätet på mitt […]

Läs mer